Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Εντός του Δεκεμβρίου εκτιμάται ότι θα έχει εκδοθεί από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη για τον νέο μεγάλο διαγωνισμό του υπουργείου Εσωτερικών, που θα αφορά στη πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων σε δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις. Πρόκειται για την περιβόητη ουρά της «3Κ». Οι θέσεις θα αφορούν σε ανάγκες κυρίως στον τομέα της ύδρευσης – αποχέτευσης, αλλά και σε αιτήματα των ΟΤΑ που έχουν συσσωρευθεί στο υπουργείο Εσωτερικών και έχουν ξεπεράσει τις 1.000 θέσεις.  Πλέον ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ενέκρινε να προχωρήσει ο διαγωνισμός από μέρα σε μέρα και αφού καταγραφεί πλήρως η συμπλήρωση των σχετικών αιτημάτων.
ΠΗΓΗ
Ο Δήμος Κισάμου είναι ανάμεσα στους ΟΤΑ που έχουν πρόβλημα που κάθε μέρα οξύνεται μιας και είναι γνωστό ότι πλέον 12 θέσεις υπαλλήλων χάθηκαν αν και ακόμα δεν έχει βγει η τελεσίδικη απόφαση, και έπονται και οι επόμενοι παρατασιούχοι του Δεκεμβρίου. Πάντως καλώς ή κακώς οι εργαζόμενοι στον δήμο που δούλευαν με ασφαλιστικά είναι ως και τώρα ξεκρέμαστοι δίχως να γνωρίζουν αν θα συνεχίζουν ή θα απολυθούν διακινδυνεύοντας και το ταμείο ανεργίας τους αν καθυστέρηση ακόμα η απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: