Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Tο Σάββατο 23 Νοεμβρίου συνεχίστηκε το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων και Παμπαίδων στομπάσκετ με την 3η αγωνιστική. Ύστερα από ένα ρεπό που είχαν οι ομάδες του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους με αγώνα στα Χανιά και το Ρέθυμνο αντίστοιχα.
Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 23 Νοεμβρίου οι Παγκορασίδες του Αθλητικού ομίλου αγωνίστηκαν στο κλειστό Γήπεδο Κλαδισού με την αντίστοιχη ομάδα του «ΟΑ Χανίων». Η ομάδα της Κισάμου δέχτηκε την ήττα με σκορ 83-13 από μία ομάδα σαφώς ανώτερη και καταξιωμένη στο χώρο των Χανίων και γενικότερα της Κρήτης.
Την επόμενη μέρα, Κυριακή 24 Νοεμβρίου, οι Παμπαίδες του Αθλητικού Ομίλου αγωνίστηκαν στο Ρέθυμνο με την αντίστοιχη ομάδα «ΑΓΟΡ 2» και επικράτησαν και σε αυτή την αναμέτρηση με σκορ 49-42, όπως είχαν κάνει και στην 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Η ομάδα των Παμπαίδων που έχει πλέον την εμπειρία, έδειξε από την αρχή ότι έχει το “πάνω” χέρι στην αναμέτρηση και το κρίσιμο σημείο είχε την ωριμότητα και κράτησε την νίκη.
Για τις Παγκορασίδες συμμετείχαν: ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΛΗΝΙΣ, ΛΕΚΟΤΟΝΕΤΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,  ΜΑΝΙΑΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΑΡΤΙΝΙΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΠΕΡΤΑΚΗ ΜΑΝΩΛΙΑ, ΜΠΟΥΡΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 6, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΦΩΤΟΥΛΑ 5, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΧΑΡΙΣ 2, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΤΖΑΜΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
Για τους Παμπαίδες συμμετείχαν ΒΕΡΥΚΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 8, ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 20, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 4,  ΚΑΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ 2, ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ ΣΙΜΩΝΑΣ 13, ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 2, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ, ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΦΕΤΟΛΙ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: