Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ. ΧΑΧΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑΣ

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου κ. Ξηρουχάκη και μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Γραμβούσας με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας-Πολιτισμού κ. Χαχλάκη, την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο κα. Κουρτάκη-Δεικτάκη, τον πρόεδρο της 
Α/θμιας σχολικής επιτροπής κ. Τουλουπάκη και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Ρημαντωνάκη στην αίθουσα των Κουτουφιανών.
Όπως αναφέρει το σχετικό ενημερωτικό δελτίο “μέσα σε πολύ όμορφο και ευχάριστο κλίμα συζητήθηκαν πολλά θέματα όπως προτάσεις και λύσεις για προβλήματα που αφορούν το νηπιαγωγείο, το δημοτικό και το ΕΕΕΕΚ Κισάμου.
Επίσης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τη συνολική δραστηριότητα του συλλόγου.
Ο Δήμος Κισάμου θα είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου Γραμβούσας και τον συγχαίρει για τη συνολική προσφορά του επί σειρά ετών στην τοπική κοινωνία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: