Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ;

 Δεν ξέρω αν έχουν καταλάβει οτι πληρώνουμε τα τέλη για να έχουμε καθωσπρέπει δόμους; Μάλλον το ξέρουν αλλά κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο. 
 Δείτε κατάσταση μετά απο βροχή και όχι για πρώτη φορά σε ένα κομμάτι δρόμου που βάση των "ειδικών", είναι επίσημα παραδομένο αλλά και δεν χρειάζεται ούτε μια επέμβαση ή κάτι άλλο σχετικό.
Δείτε χάλι και αναλογιστείτε ποιοι βάζουν πρώτοι σε κίνδυνο τις ζωές μας και των παιδιών μας; Σε κάμποσο καιρό θα έχουμε πάλι εκλογές και θα μας ψήσουν με τα θα, τα θα των χρόνιων υποσχέσεων εκεί στην περιφέρεια. Ντροπή ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: