Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΒΟΑΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κισσάμου, κατά την τακτική συνεδρίαση της 26ης Αυγούστου 2024, την πρώτη - μετά το τραγικό συμβάν απώλειας τριών παιδιών στο ΒΟΑΚ - και μετά από εισήγηση του προέδρου Ν. Ζουριδάκη, εξέδωσε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:
ΨΗΦΙΣΜΑ
Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Κισσάμου, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την τραγική απώλεια των τριών παιδιών μας στο τροχαίο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ στις 17 Αυγούστου 2024. Ελπίζουμε τα παιδιά αυτά να είναι τα τελευταία θύματα που χάνονται τόσο άδικα στους δρόμους μας, και η τραγωδία αυτή να σταθεί η αφορμή να παρακαμφθούν άμεσα τα προσκόμματα που καθυστερούν την επείγουσα κατασκευή ενός νέου, ασφαλέστερου ΒΟΑΚ. Το νησί μας αξίζει, δικαιούται και απαιτεί ένα οδικό δίκτυο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
Εκ του Δήμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: