Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΣΠΟΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 το απόγευμα στο Δημαρχείο Κισάμου θα γίνει ανοιχτή δημόσια συνάντηση με όλα τα μέλη του συλλόγου μας (αριθμεί πάνω από 200 μέλη) παρουσία και των νομικών μας συμβούλων, ώστε να συζητήσουμε, να εκφράσουμε τους προβληματισμούς μας και παράλληλα την αγανάκτησή μας στο πρόβλημα της αδεσποτίας αλλά και να σχεδιάσουμε τις περαιτέρω κινήσεις μας.
Παρόλο την μεγάλη επέμβαση της αστυνομίας την οποία και δημοσίως συγχαίρουμε και ειδικά τον νέο αστυνομικό διευθυντή Κρήτης κ. Σπυριδάκη, το τμήμα αντιμετώπισης οργανωμένου εγκλήματος Κρήτης και τον αστυνομικό διευθυντή Χανίων κ. Μαστραντωνάκη το πρόβλημα της αδεσποτίας εξακολουθεί να υπάρχει και έχει προστεθεί και αυτό της τρομοκρατίας, της απειλής και της πίεσης των συγγενών των συλληφθέντων για αλλαγή των καταθέσεων.  
Με εκτίμηση
Το ΔΣ του συλλόγου 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: