Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ Α.Τ ΚΙΣΑΜΟΥ

35.5 κιλά ... σε καβάτζα.....
Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Κατασχέθηκαν περισσότερα από 35 κιλά κάνναβης στα Χανιά
Στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης και αξιολόγησης πληροφοριών που περιήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου σχετικά με ύπαρξη χώρου απόκρυψης (καβάτζα) ναρκωτικών προερχόμενα από καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, χθες (11.09.2024) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε επιχείρηση εξερεύνησης σε αγροτική περιοχή του Δήμου Κισσάμου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε, υπόγειος υπαίθριος χώρος επιμελώς καλυμμένος όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν βαρέλια τα οποία περιείχαν ανισοβαρείς συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 35,5 κιλών. Επιπλέον κατασχέθηκαν ζυγαριά ακριβείας και υλικά για τη συσκευασία της κάνναβης.
Ποσότητα κάνναβης και λοιπά πειστήρια περισυνελέγησαν από αστυνομικούς ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης και κατασχέθηκαν για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: