Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

7 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΗ.....


# Την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018 με πρωτοβουλία του αθλητή Κωνσταντίνου Βαρουχάκη πραγματοποιείται η δράση "Κολυμπάμε, Στηρίζουμε, Ενισχύουμε", από του Μέρη Πηγάδι - Χώνη 6 ναυτικά μίλια ή 11 χιλιόμετρα κολυμπώντας στον κόλπο της Κισάμου στόχο την ενίσχυση του ειδικού σχολείου Κουτουφιανών
# 2020 ...... Ο Κώστας Βαρουχάκης μας συγκίνησε όλους με το κολύμπι αγάπης 25 χλμ, ξεκινώντας από τα καταγάλανα νερά του Μπάλου και καταλήγοντας στην Κίσσαμο, στην παραλία του Τελωνείου, για τις ανάγκες του σχολείου των Κουτουφιανων.
# Από τις 20 Μαΐου 2021 και για 10 ημέρες, θα τρέχει ξεκινώντας από τη μια άκρη της Κρήτης έως την άλλη, από το ανατολικότερο ΕEEEK αυτό της Σητείας έως το δυτικότερο ΕEEEK Κισάμου, για να ευαισθητοποιεί η κοινωνία μας αλλά προπαντών η πολιτεία.
# Δεκέμβριος του 2022 δρόμος 161 χιλιομέτρων, και κατάφεραν να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες με  97 γύρους στην διαδρομή που είχε ετοιμαστεί στην Κίσαμο. Οι δύο φίλοι πάλεψαν για το ΕΕΕΕΚ Κισάμου και για τα ίσα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, κάτι το οποίο ανέφερε και στις δηλώσεις του ο Κώστας Βαρουχάκης αμέσως μετά τον τερματισμό:
# Σεπτέμβριος του 2023 Σε ακόμη ένα πολύ απαιτητικό εγχείρημα προβαίνει ο Χανιώτης αθλητής Κώστας Βαρουχάκης, στην προσπάθειά του να στηρίξει το Ειδικό Σχολείο στα Κουτουφιανά. Αυτήν τη φορά στην προσπάθεια αυτή έχει συνοδοιπόρο το Νίκο Πατεράκη, κολυμπάνε από  τα Αντικύθηρα στην Κίσαμο!
 Κάτι θα ξεχνάω Κώστα, αλλά και αυτά είναι πάρα πολλά για συγκινηθούν....οι αρμόδιοι, που φυσικά δεν συγκινήθηκαν  .....
Δειτε παρακάτω το βιντεο που ανέβασε στην προσωπική σελίδα του ο Κώστας Βαρουχάκης..

Δεν υπάρχουν σχόλια: