Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ

 
Όταν δεν έχεις βγει έξω απο τον τόπο σου και προσπαθείς να μας δωσεις να καταλάβουμε οτι είσαι ο μοναδικός σωτήρας αλλά με μυαλά 1990, τότε ειναι επακόλουθο να δημιουργείτε τεράστιο μπάχαλο στον τουρισμό μας.
Δεν ειναι λοιπόν καθόλου τυχαίο οτι εμπιστευτήκαμε τέτοιους ανθρώπους να μας σώσουν τις περιοχές φυσικού κάλους .... 
 Κύριοι εσείς που αγαπάτε τόσο πολύ τον τόπο μας, και εσυ αγαπητέ ειδικέ σύμβουλε που άργησα να σε καταλάβω ..... τρέξετε να δείτε τι έκαναν οι άλλοι για να προστατέψουν τις μοναδικές παραλίες τους. 
Πόσο στοιχίζει άραγε ένα εισιτήριο ως και την Σαρδηνία; Λέτε να μην έχει λεφτά η μονομετοχική να σας τα βγάλει; 
 Τα μυαλά όμως όλων σας ειναι αλλού.... όμως ο δήμος έχει συνεχεια και πρέπει να κάνετε το καλύτερο ώστε να σώσετε για τις επόμενες γενιές τουλάχιστον τον Μπάλο. 
Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε αλλά εσείς είσαστε στάσιμοι εισπράκτορες δίχως ίχνος ανταποδοτικού....
Δεν σας ανήκει τίποτα ..... ούτε θα το εχετε αιώνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: