Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΚΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Την Κισαμο επισκέφτηκε χθες Κυριακή το βράδυ ο υφυπουργός Ναυτιλίας, και νησιωτικής πολιτικής Στέφανος Γκίκας, συνοδευόμενος απο του βουλευτές του νομού κ. Μαρκογιαννάκη Αλέξανδρο και την κα Σέβη Βολουδάκη. 
Πρώτα είχε περάσει από το λιμάνι Κολυμβαρίου για να καταλήξει στο δημαρχείο μας, συνοδευόμενος φυσικά από τον πρόεδρο του ΛΤΝ Χανίων κ Βιριρακη ....
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν φυσικά τα λιμενικά έργα στην Κισαμο που έχουν μείνει πολύ πίσω ενώ η υπόσχεση του υφυπουργού ήταν οτι θα γινει μια προσπάθεια να βρεθούν τα 650.000Ε για να προχωρήσουν τα έργα στην προβλήτα του τελωνείου.  
Εκτός από τα της ναυτιλίας συζητήθηκαν και τα μέτρα της λειψυδρία, με τον υφυπουργό να ενημερώνει την δημοτική μας αρχή οτι ετοιμάζονται νέα προγράμματα με στόχο την αντιμετώπιση της με αφαλάτωση..
Στην συνεχεια παρατέθηκε γεύμα στους επισκέπτες σε γνωστή ταβέρνα..


Δεν υπάρχουν σχόλια: