Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ Π. ΧΗΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό του Περικλή Χηνόπουλου για τις εκλογές αναδείξεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χανίων, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 18, 19 και 20 Νοεμβρίου.
Στην απόφασή μου αυτή, καθοριστικός παράγοντας ήταν η επιθυμία μου να συμβάλλω στην οργάνωση και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας του τόπου μας. Πιστεύω ακράδαντα ότι με γνώμονα την αξιοπιστία, την οργάνωση και την εργατικότητα μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις των Χανίων. 
Ο Περικλής άλλωστε, είναι ένας επιχειρηματίας με όλα τα φόντα που απαιτούνται για να ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία.
Με την υποστήριξή σας, θα εργαστώ σκληρά για να προωθήσουμε τις ανάγκες και τα συμφέροντα της τοπικής μας κοινωνίας. Η υπευθυνότητα και η διαφάνεια θα είναι οι πυλώνες της δράσης μου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και προσβλέπω σε μια εποικοδομητική συνεργασία.
Με εκτίμηση,
Παντελάκης Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: