Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 18 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΤΑΝΟΥ

Η κοινή επιτροπή που έχει συσταθεί ανάμεσα σε δήμο Κισάμου και Περιφέρεια Κρήτης διαπίστωσε οτι δεν μπορεί το έργο ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ στον Πλάτανο που σήμερα ειναι μια χωματερή να τελειώσει στις συγκεκριμένες ημερομηνίες που είχαν δοθεί. Έτσι αποφάσισαν να δώσουν μια μικρή παράταση, 18 μήνες, εως δηλαδή και τον Μάρτιο του 2026 για να το φέρουν σε μια κατάσταση που να λέγεται αθλητικός χώρος. 
Να θυμίσω οτι ο προϋπολογισμός του έργου ειναι  365.000,00Ε και το γηπεδο ειναι μια τεράστια χωματερή εδώ και 7-8 χρόνια. 
Υ.Σ Υπολογίζω οτι θα δοθεί άλλη μια παράταση στο έργο για να ειναι έτοιμο τέλος της θητείας αυτής της δημοτικής αρχής, ώστε να έχουμε και κάτι να θυμόμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: