Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

Παθόντας και πολύ μάλιστα ο δήμαρχος Κισάμου, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην χθεσινή συγκέντρωση - μάλιστα προγραμματισμένη εδώ και καιρό -απο τον συλλογο αδεσποτίας που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου, αλλά αναρωτήθηκε κάποια στιγμή, για ποιο λόγο γίνεται η συνάντηση .. γιατί δεν έχει καταλάβει.

Πάντως όπως είπε και κατέγραψε και η κάμερα της Νέας τηλεόρασης, είναι μαζί τους.... άσχετο αν δεν ξέρει για ποιο λόγο μαζεύτηκαν... μάλιστα δυσανασχετώντας γιατί πρέπει να απολογείται, αφού ειναι παθών. 
Στην μικρή ομιλία του είπε οτι ο δήμος έχει κάνει τα πάντα που περνούν από το χέρι του, και την ευθύνη την έχει πλέον η πολιτεία. Ενας μικρός δήμος είμαστε  δίχως πολύ προσωπικό, εκτός απο ύδρευση και καθαριότητα, δεν μπορεί να εκτελεστεί καμία εντολή.
Τέλος ο δήμαρχος ζήτησε συγνώμη για την καθυστέρηση... η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη και ξεκίνησε στις 18.00 ενώ ο δήμαρχος έφτασε στην αίθουσα στις 19.30, όταν είχαν φύγει αρκετοί και η συνάντηση είχε σχεδόν τελειώσει .. ενώ στην αιθουσα βρισκόταν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Καρτσωνάκης και παραβρέθηκε και ο κ Σκορδιλάκης.

Η αλήθεια ειναι ειναι σοβαρό θέμα και η δημοτική μας αρχή ειναι όπως φαίνεται απούσα... φυσικά όποιος ειναι παθών για να το δείξει και έμπρακτα γίνεται και μέλος του συλλόγου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: