Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ !!!!!

"Κολωνάκια που κάνουν δύο λωρίδες μία. Και για αυτά θα έχουμε αντιδράσεις αλλά το προχωρήσουμε ως ενδιάμεσο μέτρο." Μητσοτάκης απο το βήμα της ΔΕΘ για τον ΒΟΑΚ και τα κολωνάκια.

 Η απόφαση ειναι τελεσίδικη..
Κολωνάκια θα μπουν σε όλο το μήκος του ΒΟΑΚ ...το θέμα ειναι βέβαια οτι ο Ε90 (εθνικός δρόμος 90) ξεκινάει απο το λιμάνι Κισάμου και φθάνει ως και την Σητεία, αν βάλουν παντού εμείς θα σωθούμε; ...
Είναι τόσο στενός ο δρόμος απο Κολυμβάρι ως και Κίσαμο που αν τοποθετηθούν θα έχουμε περισσότερα τροχαία απο οτι τώρα. 
Απορία πολλών πως θα κινούνται τα ασθενοφόρα, τα περιπολικά και φυσικά η πυροσβεστική αν χρειαστεί να πάνε κάπου γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: