Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΛΑΚΗ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΚΙΣΑΜΟ ΚΑΙ ΒΟΥΚΟΛΙΕΣ

Αύριο Μ. Παρασκευή 3 Μαΐου 2024 ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων Παύλος Πολάκης μαζί με κλιμάκιο υποψηφίων Ευρωβουλευτών του κόμματος του θα επισκεφτούν  στις 10 π.μ. την Κίσσαμο. 
Στην διάρκεια της επίσκεψης  τους θα συνομιλήσουν με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής ενώ στις 11 θα διασχίσουν τον χώρο που γίνεται το καθιερωμένο παζάρι για να συνομιλήσουν με ντόπιους παραγωγούς και επισκέπτες.
Στη συνέχεια και περί τις 12 το μεσημέρι  θα μεταβούν στις Βουκολιές  και θα επισκεφτούν το χώρο που γίνετε το παραδοσιακό παζάρι της περιοχής για να συνομιλήσουν με επισκέπτες  παραγωγούς και εμπόρους που διατηρούν πάγκους για πώληση των προϊόντων τους.  
Νομαρχιακή Επιτροπή 
ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: