Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ξέρω οτι η σελίδα τους δημιουργεί πρόβλημα .. αλλά κάποτε θα πρέπει να καταλάβουν οτι δεν μπορούν να συνεχίσουν να αδιαφορούν για τον τόπο τους. Είναι ντροπή απο τον μεγαλύτερο ως και τον μικρότερο εκλεγμένο οι ευθύνες τους ειναι πολλές και δεν μπορούν να τσατίζονται επειδη τους τα υποδεικνύομαι.
Η ανάπτυξη λοιπόν έρχεται στην Κισαμο .. 
Ελπίζω ότι ο αγαπητός πρόεδρος της κοινότητας να μεριμνήσει ώστε να μην στέλνουν φωτογραφίες οι περαστικοί κατηγορώντας μας για αδιαφορία.
Λαφονήσι παγκόσμιος προορισμός, πάρα πολύ καλή είσπραξη, αλλά τα ανταποδοτικά πάνε αλλού και σε άλλους και δεν φτάνουν μάλλον για να διορθώσουν την ασχήμια.
Επ' ευκαιρίας όταν και αμα την αποκαταστήσουν να την γράψουν και σωστά.. για να μάθουν και αυτοί που μας διοικούν και θέλουν το καλό μας πως ονομάζονται οι περιοχές που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.
Μπεεεεεεεεεεεε

Δεν υπάρχουν σχόλια: