Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ 4 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ Α.Τ ΚΙΣΑΜΟΥ

 – Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων κατηγορουμένων  για το αδίκημα της απάτης κατά συναυτουργία
Εξιχνιάστηκαν, σήμερα (09.05.2024), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου, τέσσερις (4) υποθέσεις απάτης σε βάρος ημεδαπών που διαπράχθηκαν στην Κίσαμο και σε διάφορες άλλες περιοχές της χώρας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, με το πρόσχημα αγγελιών πώλησης οχημάτων ή συστηνόμενοι ως λογιστές με το πρόσχημα της καταβολής επιδόματος  «MARKET PASS», έπεισαν τους πολίτες να καταβάλλουν διάφορα χρηματικά ποσά σε λογαριασμό τράπεζας. Έπειτα, προέβησαν σε αναλήψεις από τα τραπεζικά καταστήματα και ιδιοποιήθηκαν τα χρηματικά ποσά.
Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου εξακριβώθηκαν τα στοιχεία των ημεδαπών δικαιούχων των τραπεζικών λογαριασμών.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου. 
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης με αφορμή το παραπάνω περιστατικό και με στόχο την αποφυγή εξαπάτησης των πολιτών από επιτήδειους, συμβουλεύει:
να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με αγγελίες αγοραπωλησιών στο διαδίκτυο ή με τηλεφωνήματα από άτομα που συστήνονται ψευδώς ως λογιστές με το πρόσχημα της καταβολής επιδομάτων και σας ζητάνε την καταβολή χρηματικών ποσών ή την παροχή στοιχείων λογαριασμών ή κωδικών, για την πραγματοποίηση συναλλαγών.
να ενημερώνετε άμεσα τις αστυνομικές Αρχές σε κάθε περίπτωση που αντιλαμβάνεστε τέτοιες συμπεριφορές, ακόμα και στην περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος σας.
Συμβουλές σχετικά με την αποφυγή εξαπάτησης είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr) στην ενότητα Οδηγός του Πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: