Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

ΣΤΟ ΛΑΦΟΝΗΣΙ.....

36 μετανάστες οι οποίοι αποβιβάστηκαν στην παραλία του Λαφονησιού όπου και έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν απο άνδρες του λιμενικού.
Πρόκειται για άντρες από τους οποίους οι 32 δήλωσαν στους Λιμενικούς ότι είναι από το Μπαγκλαντές και οι 4 από την Αίγυπτο.
Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις το Λιμενικό θα κάνει έρευνα για να εντοπίσει εκείνους που ήταν υπεύθυνοι για το ταξίδι, αλλά προέκυψε πρόβλημα για το που θα παραμείνουν προσωρινά.
Με δεδομένο ότι οι χώροι της κατασκήνωσης του δήμου Χανίων όπου διατίθεντο, πλέον ετοιμάζονται για την κατασκηνωτική περίοδο, το πλέον πιθανό είναι να παραμείνουν σε χώρο του Λιμεναρχείου στην Σούδα μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να προωθηθούν σε δομές στην υπόλοιπη χώρα.
Φώτο αρχείου
ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: