Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Ο ΤΙΜΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ...ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΘΕΟΣ

Αυτός είναι ο μητροπολίτης Χερσονήσου, που απαγόρευσε την ταφή ενός 17χρονου κοριτσιού! 
Πολλές φορές απορώ με το μυαλό κάποιων ιερωμένων, και απορώ γιατί ο Θεός δεν μπορεί με κανένα τρόπο να είναι τιμωρός και όσο κι αν θέλουν κάποιοι ιερωμένοι μας να φανούν άξιοι του και να τηρήσουν τους νόμους του, δυστυχώς στα μάτια μας φαίνονται μικροί, άμυαλοι, χωρίς καρδιά, χωρίς αισθήματα. ... και με την ισχύ τους τιμωρούν όχι αυτόν ή αυτή που έφυγε απο τον μάταιο αυτόν κόσμο, αλλά όλους εμάς, τους αδυνάτους .  
Μας τιμωρούν μάλιστα στο όνομα του Θεού.... όμως δεν ειναι αλήθεια αυτό, γιατί, ο Θεός δεν αποκαλύπτεται μόνο ως Θεός που θέλει να εφαρμόζεται ο νόμος του αλλά κι ως Θεός, που συγχωρεί και καταλαβαίνει στις αδυναμίες του λαού του.
Τεράστιο λάθος και σίγουρα δεν αξίζει αυτός ο ανθρωπος να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται ....εγώ τον Θεό τον ονειρεύομαι και τον θέλω διαφορετικό, πολύ διαφορετικό απ' ότι πιστεύει ο κύριος αυτός ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: