Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΩΝ ΤΟΠΟΛΙΩΝ

Αγαπητέ Κύριε Γιάννη.
Χριστός Ανέστη!
Στο φαράγγι των Τοπολίων στον Πέζουλο (έτσι λέγεται η στροφή) υπήρχε ένας κύλος καθρέφτης ο οποίος ήταν πολύ χρήσιμος για την κυκλοφορία.
Προ ημερών τον πήρε ο αέρας.
Μέχρι σήμερα το πρωί δεν είχε αποκατασταθεί.
Σε παρακαλώ κάνε ένα σχόλιο.
Σου εύχομαι πάντα καλά. 
Ξέρω ότι .. ότι χαλάσει στην περιοχή μας δύσκολα το αντικαθιστούμε... ευελπιστώ όμως ότι αυτός ο καθρέπτης είναι απαραίτητος όχι μόνο για τους ντόπιους που τον χρησιμοποιούν αλλά και για τους τουρίστες που ανεβοκατεβαίνουν Λαφονήσι.
Η τοπική κοινότητα Τοπολίων σίγουρα θα ενδιαφερθεί μιας και η δημοτική αρχή δεν έχει δικαίωμα βάση του νόμου να τοποθετεί τέτοιους καθρέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: