Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ Α.Ε ΚΥΔΩΝΙΑΣ -ΝΕΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 7-6

Η ΑΕ Κυδωνίας στέφθηκε για πρώτη φόρα στην ιστορία της κυπελλούχος Χανίων αφού επικράτησε με 7-6 στα πέναλτι και ενώ στην κανονική διάρκεια το σκορ ήταν 2-2 και στην παράταση 3-3!
Ένα ματς που κράτησε άπαντες στα κόκκινα!
Ο Νέος Κισσαμικός κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 χάρη στα γκολ των Λουβιτάκη στο 43′ και του Νάστο με κεφαλιά από κοντά στο 50′ και έδειχνε ικανός για τον τίτλο.
Παρόλα αυτά, το ανακάτεμα της “τράπουλας” από πλευράς Ριτζάκη που έδωσε φουλ επιθετικό τόνο στην ομάδα του κατόρθωσε εκείνο που φαινόταν ακατόρθωτο, να γυρίσει το ματς με τα γκολ των Κουρομιχελάκη στο 74′ και Μαθιουδάκη και Μαθιουδάκη στο 92′ που έστειλε το ματς στην παράταση.
Μάλιστα, στο πρώτο μέρος της παράτασης και συγκεκριμένα στο 99′ με καταπληκτική εκτέλεσε φάουλ του Μάστορα η ΑΕ Κυδωνίας έκανε το 3-2, αλλά ο Βαρουξάκης με πέναλτι στο 113′ ισοφάρισε για τον Νέο Κισσαμικό και έστειλε το ματς στα πέναλτι.
Παρεμπιπτόντως οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολών Λουβιτάκη και Μαθιουδάκη.
Στα πέναλτι η ΑΕ Κυδωνίας επικράτησε με 7-6.

Δεν υπάρχουν σχόλια: