Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

ΜΙΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ

Την Κυριακή 19 Μαΐου, οι Αργοναύτες με προορισμό την Κίσσαμο και συγκεκριμένα την περιοχή των Κομολίθων, πρόσφεραν στο κοινό μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης και μουσικής. Αναδεικνύοντας μια τοποθεσία που παραμένει σχετικά άγνωστη στους περισσότερους, οι Αργοναύτες έφεραν στο φως της δημοσιότητας στην μαγευτική Ποταμίδα.
Από δύση του ηλίου μέχρι τις βραδινές ώρες, το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τις μουσικές συνθέσεις του NicholasVibes, μαζί με τουςTrim και  Γιώργο Βιολάκη στο πλαίσιο της κινηματογράφησης του μουσικού ταξιδιού . 
Οι τρεις καλλιτέχνες συνέθεσαν ένα μοναδικο ηχητικό δρώμενο, με τους ηλεκτρονικούς ήχους τους να αγκαλιάζουν ένα τοπίο από τα πιο εντυπωσιακά και παράξενα φυσικά τοπία που υπάρχουν στην Κρήτη.
Οι Κομολίθοι, αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για αυτή την πρωτόγνωρη μουσική συνάντηση , δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απολαύσουν τη φύση σε απόλυτη αρμονία με τη μουσική αλλά και με απόλυτο σεβασμό στο μνημείο της φύσης 
Οι Αργοναύτες συνεχίζουν να προωθούν νέες και ανεξερεύνητες τοποθεσίες της Ελλάδας,  επιδιώκοντας να αναδείξουν την ομορφιά της χώρας μας και την πολιτιστική της κληρονομιά μέσα από το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μελλοντικά μουσικά ταξίδια, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Αργοναυτών ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των κοινωνικών δικτύων.
Facebook.com/argonautsmusicInstagram.com/argonautsmusic
Ιστοσελίδα: argonautsmusic.org

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: