Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ


 ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ....
Σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου μας, που ξεκινούν τον δύσκολο αγώνα των Πανελλαδικών εξετάσεων τις επόμενες μέρες, ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία. Οι εξετάσεις αυτές είναι ένα σημαντικό βήμα στη ζωή σας και σηματοδοτούν έναν ακόμη αγώνα στις προσπάθειές σας για ένα καλύτερο μέλλον. Συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα και να είστε σίγουροι ότι οι προσδοκίες και οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα επίπεδα. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, εμείς είμαστε περήφανοι για όλους εσάς.
Στους γονείς και στους καθηγητές, που βρίσκονται πάντα αρωγοί στο πλευρό των παιδιών εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχές για ένα αποτέλεσμα που θα ανταμείψει τους κόπους και τις προσπάθειες όλων και θα αποτελέσει την απαρχή μιας πορείας για ακόμα υψηλότερους στόχους στον κόσμο της γνώσης, της ανάπτυξης και της προόδου.
Καλή επιτυχία σε όλους!
Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή Κισσάμου.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρα σας αλλά κουβέντα οτι αυτά τα παιδιά συν όσα τέλειωσαν εδώ και 5 χρόνια μαζί με τους  καθηγητές τους ειναι ήρωες της διακυβέρνησης σας, αφού όχι μόνο δεν έχουν δικά τους σχολεία (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) αλλά ειναι φιλοξενούμενοι και σε φτηνά προκάτ.
Τουλάχιστον κάτι ουσιαστικό για τις επόμενες γενιές θα υπάρξει, γιατί απο υποσχέσεις και ευχές η Κίσαμος έχει μπουχτίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: