Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ ΣΗΜΕΡΑ

Ημέρα των επενδύσεων η σημερινή αφού διαβάζω σε πρόσκληση της περιφέρειας θα παραβρεθεί στην Κίσαμο σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της επιτροπής περιβάλλοντος και χωροταξίας κ. Ξηλούρης με στελέχη της της διεύθυνσης της περιφέρειας στα Λειβάδια για να κάνουν μια πρώτη αυτοψία στο έργο της IKOS DEVELOPMENT  για το συγκρότημα των 1300 κλινών που θα φτιάξει η εν λόγω εταιρεία. Λίγες ώρες νωρίτερα θα παραβρεθούν και στη Φαλάσαρνα για μια αυτοψία για την ΣΜΠΕ του ΕΠΣ της εταιρείας "Αειφόρες τουριστικές επιχειρήσεις Φαλάσαρνα ΑΕ".
Θα προηγηθεί συνάντηση στελεχών της Περιφέρειας Κρήτης με την δημοτική αρχή Κισάμου στις 10.30 π.μ στο Δημαρχείο Κισάμου.
Προχωράνε τα πράγματα κανονικά... και νομίζω οτι την Τετάρτη η ενημέρωση για τα θέματα αυτά θα ειναι πλήρης... μάλιστα θα τα ξέρουν και αυτοί που θα πρέπει να ψηφίσουν υπέρ ή κατά.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: