Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΛΥΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ

Έφυγαν απο το σχολείο τους και πήγαν στα παλιά Λύκεια για να δουν τι γίνεται, εργοτάξιο πλέον, με τον εξοπλισμό των εργαστηρίων που υπάρχει ακόμα εκεί. 
Τα παιδιά του ΕΠΑΛ πήραν πρωτοβουλία απο μόνα τους να διαμαρτυρηθούν με αυτόν τον τρόπο, αφού δεν βλέπουν όχι μόνο να φτιάχνονται τα εργαστήρια τους εδώ και 4 χρόνια αλλά και αυτός ο εργαστηριακός εξοπλισμός, όσο παλιός κι αν ήταν, που υπήρχε ως και λίγους μήνες εκεί, να εξαφανίζεται...
Η πορεία βέβαια των παιδιών έχει και συνέχεια αφού προγραμματίζουν και μια γρηγορη επίσκεψη στο δημαρχείο......

Δεν υπάρχουν σχόλια: