Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΠΑΛΙ... (αλλά θα κινηθεί η αρμόδια υπηρεσία του δήμου μας)

 Πώς συντελείται μόλυνση στην παραλία στα Φαλάσαρνα (φωτο)
Για οικολογική καταστροφή που συμβαίνει στην παραλία στα Φαλάσαρνα Κισάμου αναφέρει καταγγελία που ήρθε στο Flashnews.gr.
Οι μαξιλάρες τύπου “πουφ” που έχει επιχείρηση εκεί για τους πελάτες της έχουν σκιστεί και έχει γεμίσει η παραλία και η θαλάσσια με μπαλάκια πολυστερίνης (φελιζολ) και μεγάλα κομμάτια από το γέμισμα σε στρώματα που είναι σαν σφουγγάρι.
Όπως αναφέρει η καταγγελία, πρόκειται για υλικά που δεν πρόκειται να λιώσουν πότε στο περιβάλλον και ειδικά τα μπαλάκια τα οποία τα τρώνε και ψάρια με το γνωστό αποτέλεσμα.
Η καταγγελία έγινε για να μαθευτεί αυτό το συμβάν, ώστε να κινηθεί κάποια υπηρεσία και να φροντίσει την παραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: