Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ....

Στα Νοπήγεια είδαν φορτωμένο το φορτηγό του εργολάβου που έχει αναλάβει την κατεδάφιση των λυκείων, με πράγματα απο τα παλαιά Λύκεια, και αμέσως έγινε καταγγελία στην ασφάλεια Χανίων. Το φορτηγό που όπως αποδείχτηκε είχε φορτωμένο το αναβατόριο των εργαστηρίων το σταμάτησαν στον Ταυρωνίτη και αυτήν την ώρα το γυρίζουν πίσω. 
Η κατάσταση ειναι τραγική, και οι υποσχέσεις πήγαν στον βρόντο μόλις μια μέρα μετά την απόσυρση των μηνύσεων....
Δεν έχει τέλος ο διασυρμός της πόλης μας....

Λίγο μετά τις 16.30 ακινητοποιήθηκε το φορτηγό στον Ταυρωνίτη μετά και την καταγγελία στην ασφάλεια Χανίων και στις 17.30 έφτασε στο Α.Τ Κισάμου συνοδεία περιπολικού. Το αναβατόριο ήταν φορτωμένο στο φορτηγό οπότε ο οδηγός του αλλοδαπός συνελήφθη, και θα σχηματιστεί δικογραφία αφού κατατεθεί μήνυση. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: