Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Κισάμου σε κλίμα αγανάκτησης, λύπης και θυμού, με την παρούσα ανακοίνωση συντάσσεται και δημοσίως στο πλευρό των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων του ΕΠΑΛ Κισάμου, για τον αγώνα που κάνουν ώστε να κοινοποιηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις ότι μέρος του εργαστηριακού εξοπλισμού, που αποτελεί περιουσία του σχολείου δηλαδή των μαθητών και των καθηγητών, συνεπώς των δημοτών! έχει  απομακρυνθεί από το υπό κατεδάφιση κτήριο, με αδιευκρίνιστους τρόπους από τον υπεύθυνο εργολάβο.
Για εμάς τους εκπροσώπους όλων των Γονέων των μαθητών της Κισάμου, το φλέγον ζήτημα
που έχει προκύψει από τις αναφερόμενες ενέργειες εκτός από ζήτημα πολιτικό είναι και ηθικό!
Γνωρίζουμε ότι είναι ευθύνη του Δήμου και των εκπροσώπων του, η ασφαλής μετακίνηση και η ασφαλής αποθήκευση της περιουσίας των ΕΠΑΛ – ΓΕΛ, χρόνος άλλωστε υπήρχε άπλετος από τη στιγμή που τα σχολεία σφραγίστηκαν λόγω ακαταλληλότητας προ ετών.
Να σημειωθεί ότι ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός που απομακρύνθηκε, υπό αδιευκρίνιστες προϋποθέσεις, ήταν και λειτουργικός και χρηστικός.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Καταγγέλλουμε λοιπόν, ως κύριο υπεύθυνο το Δήμο Κισάμου για τη μη έγκαιρη μετακίνηση της δημόσιας περιουσίας και για την ευθύνη που φέρει για το πλιάτσικο που έχει ακολουθήσει, σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση του διευθυντή του ΕΠΑΛ κ. Ν. Ζουριδάκη που κοινοποιήθηκε στη Διεύθυνση 2βάθμιας Εκ/σης Χανίων στις 16/9/2022 με Αρ.Πρ. 337/Φ3.1 για τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό των σχολείων που πλέον δεν υφίσταται.
ΑΠΑΙΤΗΣΗ
Διεκδικούμε η δημόσια περιουσία να επιστρέψει στα χέρια των δημοτών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: