Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΕ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ;

Και πριν αλέκτορα φωνήσαι, τρις απαρνήση με...θα ξεφωνίξουν ο νυν και πρώην πρόεδρος του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου διαβάζοντας αυτήν την πρόσκληση που τους αφορά, όπως βέβαια αφορά και το σύνολο του εμπορικού κόσμου της Κισάμου βλέποντας οτι η καθυστέρηση έφερε και την ανάκληση ....
Μας έφαγαν οι μελέτες στην Κίσαμο.. απο την μια που θα μας ετοίμαζε η ΔΕΠΑΝ με τα έτοιμα λεφτά του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου και απο την άλλη η έκθεση ιδεών του Μετσόβιου πολυτεχνείου που ενώ παρουσιάστηκε εν κρυπτώ στο Δ.Σ εντούτοις απο τότε και για 4 μήνες αγνοείτε η τύχη της...Μάλλον και αυτή θα παρουσιαστεί του χρόνου ώστε να τα κάνουμε όλα μέσα σε προεκλογική περίοδο.
                                                   3 - Μαρτίου -2022
Τώρα για ποιο λόγω ανακαλούνται τα υποέργα της προγραμματικής σύμβασης θα το μάθουμε την Παρασκευή, μετά και την μίνι σύσκεψη της επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: