Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ;

 Ποδόσφαιρο και παιδεία στα ίδια ...χάλια
Κανονικά αναμένεται να λειτουργήσει από Δευτέρα το 6θέσιο Δημοτικό Σχολείο στο Γεράνι του Δήμου Πλατανιά, καθώς αυτή την εβδομάδα που το σχολείο τελούσε υπό κατάληψη από τους γονείς προκειμένου να μην λειτουργήσει ως 5θέσιο, κάποιες μετεγγραφές της τελευταίας στιγμής άλλαξαν τα δεδομένα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εργάτες γης που μετακόμισαν οικογενειακώς στην περιοχή  έγραψαν τα παιδιά τους στο Δημοτικό Σχολείο, με αποτέλεσμα να αλλάξουν τα αριθμητικά δεδομένα και το σχολείο να μπορέσει να λειτουργήσει και αυτή την χρονιά ως 6θέσιο.

Αντίθετα του Δραπανιά κανείς δεν ξέρει μιας και δεν βγήκε νέα ανακοίνωση αλλά όπως φαίνεται δεν λύθηκε το πρόβλημα, το οποίο πρόβλημα πηγάζει απο τα αριθμητικά δεδομένα, και το είχαν επισημάνει απο την πρώτη στιγμή γονείς ..αναφέροντας το και στους αρμοδίους του Δήμου μας.
Εμείς δεν κάναμε μεταγραφές ...για να το θέσω και ποδοσφαιρικά, και για τον λόγο αυτό ειμαστε ένα μάτσο χάλια. Φυσικά δεν θα το αναλύσουμε περισσότερο αυτό, μιας και αν το βαθύνουμε θα φτάσουμε να κάνουμε ρατσιστικά σχόλια, αλλά καλό ειναι να ξανασκεφτούν αν όχι τώρα (μπορεί να τέλειωσαν οι μεταγραφές και δεν το πήραμε χαμπάρι) αλλά απο του χρόνου, ειδικά τα κριτήρια που ορισμένα σχολεία της πόλης δέχονται μαθητές απο αλλού, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνονται τα περιφερειακά.
Κάποιοι πραγματικά μας βάζουν γυαλιά πως διοικούν και απορώ με τόσα χρόνια εμπειρίας εμείς να ειμαστε σκράπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: