Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΣΚ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου  Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, εκφράζει τα θερμά του  συγχαρητήρια για την απόλυτη επιτυχία που πραγματοποιήθηκε η 45η αναπαράσταση του Κρητικού Γάμου, η οποία αποτελεί το κορυφαίο γεγονός του καλοκαιριού στην πόλη μας. Η διοργάνωση από όλες τις πλευρές ήταν άψογη. Όπως και η ιδέα να κινηθεί η πομπή εντός του ιστορικού κέντρου της πόλης ώστε να μην υπάρξουν κυκλοφοριακά προβλήματα.
Πρώτα από όλα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Σύλλογο Προβολής Κισάμου "Η Γραμβούσα" όπου  με γνώμονα την ανάδειξη  και διατήρηση των εθίμων και ηθών του τόπου μας, έδωσε  για άλλη μια χρονιά τον καλύτερο του εαυτό, αποκαλύπτοντας την δημιουργική δυναμική του.  Επίσης συγχαρητήρια σε όλους τους αφανείς συντελεστές  καθώς και τους επιχειρηματίες  για την πολύτιμη συμβολή τους.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: