Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΒΙΝΣΩΝΑ...

 Μετά απο μια βδομάδα που τον έψαχναν σήμερα το μεσημέρι τον βρήκαμε τον "Ροβινσώνα" κάτω απο κάτι ελιές εκεί κοντά που σύχναζε. Άνθρωποι του Δήμου με πρωτεργάτισσα της Βίκυ Μαρακάκη τον μετέφεραν σε γνωστό Κτηνιατρείο της πόλης για τα σχετικά.
Ένα κουρεματάκι και ένα μπάνιο μετά απο 1 χρόνο ..τόσο περίπου είναι το σκυλάκι ηλικιακά, είναι οτι πρέπει που η αλήθεια είναι οτι δέχτηκε τα πάντα άνευ γαβγίσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: