Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Τελειώνοντας την τετραετή θητεία μου σαν πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λουσακιών θέλω από βάθος καρδίας να ευχαριστήσω:
Τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αποστόλη Βουλγαράκη, τον κ. Νικόλαο Καλογερή και τον κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη, που με βοήθησαν να ολοκληρώσω την γέφυρα στις Λουσακιές και για την χρηματοδότηση 60.000Ε για τον δρόμο στην περιοχή του Αστράτηγου. Έργα που είναι σημαντικά για την ασφάλεια αλλά και την εξυπηρέτηση των συντοπιτών μου.
Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τον Δήμαρχο Κισάμου κ. Σταθάκη για την άψογη συνεργασία και την ανεκτίμητη βοήθεια του στα βασικά προβλήματα του χωριού, όπως:
Αλλαγή δυο αντλιοστασίων το κόστος των οποίων ήταν 60.000Ε περίπου, την διάνοιξη του δρόμου του Αγίου Βασιλείου έργο που ήταν στα συρτάρια 10 χρόνια αξίας 100.000Ε. Ολοκλήρωση της ύδρευσης στα Ζαχαριανά έργο αξίας 50.000Ε και την αλλαγή της δεξαμενής.
Έργα που έχουν προγραμματιστεί με χρηματοδότηση για το χωριό μας είναι:
Αλλαγή σωλήνων ύδρευσης στα Φτερόλακκα (αμίαντος) και παιδική Χαρά έργο μέσω ΕΣΠΑ.
Τέλος εύχομαι στον επόμενο πρόεδρο της κοινότητας Λουσακιών κ Νικόλαο Ρουπάκη καλή δύναμη στο έργο του.
Στέφανος Κοκκινάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: