Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΓΧΥΛΑΚΗΣ

 Με κατάμεστο από κόσμο τον χώρο του Φεστιβάλ Κισαμίτικης Κουλτούρας, τιμήθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τον Δήμο Κισάμου ο Εννιαχωριανός συνταξιούχος δάσκαλος, συγγραφέας και δημοσιογράφος Μανώλης Κογχυλάκης. 
Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Κισάμου και πρώην αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Γλαμπεδάκης, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων ότι «απόψε είναι μια ξεχωριστή βραδιά για τον Δήμο Κισάμου και τους κατοίκους της περιοχής του πρώην Δήμου Ινναχωρίου να τιμήσουμε τον άξιο και καταξιωμένο δάσκαλο, συγγραφέα και ιστορικό κ. Μανώλη Κογχυλάκη». 
Για τον κ. Κογχυλάκη αναφέρθηκε εκτενώς ο συνάδελφός του δάσκαλος και πρώην αντιδήμαρχος Δήμου Κισάμου κ. Μιχάλης Μουντάκης. 
Φωτο και ρεπορτάζ Γιάννης Κάκανος
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: