Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΛΟΓΙΚΗ...ΕΞΗΓΗΣΗ

Φάρσα αποδείχτηκε το τηλεφώνημα για την βόμβα ....12.01 είχε βγει το μισό Καστέλι έξω και περίμενε να ακούσει το μπαμ. Βέβαια η πυροσβεστική, η αστυνομία έκαναν αυτό που πρέπει να κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις... αν και η Ελλάδα είναι γεμάτη απο τέτοιες φάρσες, που επαναλαμβάνω ποτέ δεν πρέπει να τις παίρνουμε αψήφιστα.
- Φάρσα στο πλοίο της γραμμής ...εκκενώνουν το πλοίο και μετά απο κανένα δίωρο φεύγει αφού έχει προλάβει να μπει και ένα φορτηγό -ψυγείο που αργοπόρησε... χαχαχα
- Φάρσα στα δικαστήρια και ειδικά στα εφετεία ... διακοπή της δίκης για άλλη ημερομηνία... γνωστό κολπάκι.
- Φάρσα σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει φίρμα...άντε μετά να τους ξαναβάλεις μέσα τους πελάτες..... πάνε στο απέναντι!!
- Φάρσα με σχολείο.. τους είχαν πει για διαγώνισμα και ήταν αδιάβαστοι!!
- Φάρσα στις φυλακές, εδώ δεν το καταλαβαίνω τι περιμένουν να τους βγάλουν έξω;
- Τέλος έχουμε και φάρσες για βόμβες στη Βουλή... 
Όμως η Βουλή δεν διακόπτει την λειτουργία της ούτε εκκενώνεται, όπως έμαθα.... το φαινόμενο είναι σχεδόν καθημερινό. 
Τώρα στην δική μας περίπτωση φάρσα για βόμβα σε Σούπερ Μάρκετ.... τι να συμπεράνουμε; Ποια είναι η λογική... εξήγηση της απειλής για βόμβα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: