Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΙΙ

Συνεχίζοντας με φαντασία και με τα ονόματα από τον συνδυασμό του κ. Σταθάκη.... υπολογισμός άνευ ουσίας όπως ξαναείπα που ενδεχομένως να βγει σωστός.
Στην δημοτική ενότητα Ιναχωρίου ένα ή κανένα θα εκλέξει ο συνδυασμός του κ Σταθάκη και αυτό θα εξαρτηθεί πόσο καλά θα πάνε οι ψήφοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Εκλογική ενότητα Μηθύμνης στην καλύτερη περίπτωση 3 στην χειρότερη 2 ..τον ένα τον ξέρω, ψάχνουμε τους άλλος δυο ή ένα
Ενότητα Κισάμου 29 υποψήφιους για 9 ως 11 θέσεις. Η ενότητα είναι το γερό χαρτί του κ. Σταθάκη και απο δω θα εξαρτηθούν πολλά ακόμα και να θα πάμε για  δεύτερο γύρο
Εδώ οι παλιοί του κ. Σταθάκη θα επανεκλεγούν όλοι σχεδόν.
Το πόσοι θα εκλεγούν σε κάθε ενότητα αποτελούν προσωπική άποψη και ενδεχομένως να πέσω έξω....ίσως όμως να έχω μαντέψει σωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: