Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κίσαμο, πέρασε στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου και αποφοίτησε από την Φιλοσοφική Σχολή. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές με αντικείμενο την αρχαία ελληνική φιλοσοφία στο Ρέθυμνο και συνέχισε την κατάρτισή του στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου της Σκοτίας.
Στην στρατιωτική του θητεία έλαβε βασική εκπαίδευση ως μάγειρας και εκεί γεννήθηκε η αγάπη του για την μαγειρική.
Η μαγειρική έγινε τρόπος ζωής, ένας τρόπος να βλέπει τα πράγματα.
Ο σεφ άνοιξε το δικό του, κρητικό εστιατόριο το «Χαρούπι». Τα τελευταία χρόνια, είναι υπεύθυνος για την κουζίνα του εστιατορίου του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Το 2017, κέρδισε τον τίτλο του «Greek Chef 2017» στην έκθεση EXPOTROF, είναι δε και τακτικό μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης.
Φυσικά τον βλέπουμε τώρα στο MasterChef Junior. Αγαπά την Κίσαμο και κάθε που θα του δοθεί η ευκαιρία το δείχνει.
Είναι ο Μανώλης Παπουτσάκης για όσους δεν τον ξέρουν.
Στην στρατιωτική του θητεία έλαβε βασική εκπαίδευση ως μάγειρας και εκεί γεννήθηκε η αγάπη του για την μαγειρική.
Η μαγειρική έγινε τρόπος ζωής, ένας τρόπος να βλέπει τα πράγματα.
Ο σεφ άνοιξε το δικό του, κρητικό εστιατόριο το «Χαρούπι». Τα τελευταία χρόνια, είναι υπεύθυνος για την κουζίνα του εστιατορίου του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Το 2017, κέρδισε τον τίτλο του «Greek Chef 2017» στην έκθεση EXPOTROF, είναι δε και τακτικό μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης.
Φυσικά τον βλέπουμε τώρα στο MasterChef Junior. Αγαπά την Κίσαμο και κάθε που θα του δοθεί η ευκαιρία το δείχνει.
Είναι ο Μανώλης Παπουτσάκης για όσους δεν τον ξέρουν.
2 σχόλια:
Πώς λέγεται;
Κρίμα που δεν τον ξέρεις.... κρίμα.
Δημοσίευση σχολίου