Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ...

ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετράκη.
Τον ευχαριστούμε θερμά για ό,τι πρόσφερε στην ομάδα μας τον ενάμιση χρόνο της παρουσίας του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του πορείας.
Με αυτήν την λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ Κισσαμικός έλυσε την συνεργασία της με τον κ. Πετράκη.
Η ομάδα χρειάζεται πλέον την στήριξη όλων και ιδιαίτερα των Κισαμιτων μιας και είναι γνωστό ότι ήδη οι μουρμούρες άρχισαν από τα καλά παιδιά της πρωτεύουσας. 
Το πείραμα της πρωτεύουσας δεν έπιασε και όλοι το αντιλαμβανόμαστε όμως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να συνεχίσει εκεί μιας και εμείς εδώ ούτε μπορούμε, ούτε "θέλουμε", ούτε έχουμε τις υποδομές για ένα τέτοιο επιχείρημα. Κανείς δεν χαίρεται όταν η ομάδα της καρδιά του δεν πάει καλά, αλλά... 
Όσο κι αν μας έχει πικράνει εμείς την αγαπάμε και ευχή όλων να ξαναγυρίσει στα δικά μας λημέρια κάποτε... Καλή συνέχεια και σίγουρα η θέση που βρίσκεται σήμερα είναι πλασματική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: