Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Πραγματοποιήθηκαν στις 24 & 25 Νοεμβρίου, οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των νέων οργάνων Διοίκησης της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, της τριτοβάθμιας οργάνωσης του εμπορικού κόσμου της χώρας.
Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά με υποψηφιότητα, εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο κ. Καστανοπουλάκη Κων/νο με το Συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ» με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Καρανίκα, ο οποίος επικράτησε αφού έλαβε 258 ψήφους (ποσοστό 60% του συνόλου). 
Μπορεί να μην καταφέραμε να καταλάβουμε μια θέση στο Δ.Σ. ωστόσο είχαμε μια επιτυχημένη παρουσία, καθώς και εποικοδομητικές επαφές με συναδέρφους πανελλαδικά. 
Τόσο η συμμετοχή του συλλόγου μας στις εκλογές της ΕΣΕΕ με δύο αντιπροσώπους, όσο και η επιτυχία μας στις εκλογές της ΟΕΣΚ, αποδεικνύουν μια δυναμική παρουσία στον εμπορικό κόσμο όχι μόνο του νησιού μας, αλλά και της χώρας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας στήριξαν και ευχόμαστε στη νέα διοίκηση καλή δύναμη και καλή θητεία στο δύσκολο έργο της.  
Ευελπιστούμε ότι η ΕΣΕΕ θα συνεχίσει να αγωνίζεται με ζήλο, με απώτερο σκοπό τη διάσωση της οικογενειακής και μικρομεσαίας επιχείρησης. 
Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, παραμένοντας σταθερός στα πιστεύω του, θα είναι συμμέτοχος και ενεργός συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια που θα αποσκοπεί στο συνολικό καλό του Εμπορίου.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: