Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟΝ "ΔΙΠΛΑΝΟ"

 Χρυσό βραβείο για τις συμμετοχικές πλατφόρμες ηλεκτρονικής διαβούλευσης και χάλκινο βραβείο για το έργο ανάπλασης πεζοδρομίων...στον δήμο Πλατανιά.
Και δεν θέλω να πικάρω κανένα απλά αυτά δημοσιεύονται και κάτι πρέπει να σχολιάσουμε... θυμάμαι μικρός που πήγαινα στα Χανιά με το λεωφορείο απο τον παλιό βέβαια (εκεί πήρε το βραβείο των πεζοδρομίων) μόλις περνούσαμε το Κολυμπάρι προς Χανιά σφάνταζε... Σήμερα βέβαια αλλού σφαντάζει...
Συγχαρητήρια λοιπόν και ας πάρουμε μαθήματα οτι μια πόλη αναπτύσσεται φτιάχνοντας δρόμους, πεζοδρόμια, οριοθετώντας ποτάμια, φτιάχνοντας υποδομές τουρισμού και ανάπτυξης.. δίνοντας προτεραιότητα σε αυτά τα μικρά, αλλά όχι ασήμαντα, που χρειάζονται οι δημότες αλλά και οι τουρίστες. Αν η πρωτεύουσα είναι καθωσπρέπει τότε όλα τα υπόλοιπα έρχονται μονάχα τους.. αντίθετα εμείς είμαστε για άλλα, και ξέρουμε τόσα χρόνια πόσες εξαγγελίες βγήκαν και πόσα έργα έγιναν...
Φυσικά και με πειράζει αν με ρωτάτε.. και πολύ μάλιστα. 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ!!! η Κισσαμος Χρυσο Βατομουρο!!! Ο δημος που καταβαθος θα θελαμε να ανηκουμε ολοι εκει!!