Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΩΣ ΤΟΤΕ...

Δύο σημαντικές αλλαγές στον νόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης στην ομιλία του στο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).
Όπως είπε, το επόμενο διάστημα θα κατατεθεί στη Βουλή για ψήφιση τροπολογία που θα προβλέπει την αύξηση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων των συνδυασμών. Συγκεκριμένα, ο αριθμός των υποψηφίων θα είναι τουλάχιστον ίσος με το αριθμό των εδρών του Δημοτικού Συμβουλίου του αντίστοιχου δήμου και θα παρέχεται η δυνατότητα να είναι αυξημένος κατά 50%. Με απλά λόγια στον δικό μας δήμος οι λιγότεροι υποψήφιοι σε ένα συνδυασμό θα είναι 27 και οι περισσότεροι 41. 
Επίσης, πρόεδρος στις Τοπικές Κοινότητες θα εκλέγεται μόνο μεταξύ των δυο πρώτων σε ψήφους συνδυασμούς.... και εδώ για να αποφύγουμε τα γνωστά.... μπες εσύ σαν ψηφοσυλλέκτης και μετά θα μπω εγώ πρόεδρος!!
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: