Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ...

Επειδή δέχτηκα κάποια τηλεφωνήματα ... με το γιατί το αναδεικνύουμε το θέμα, θέλω να ξεκαθαρίσω οτι σαν δημότης αυτής της πόλης έχω το δικαίωμα να μην μου αρέσει αυτή η κατάσταση όπως και πολλών άλλων συνδημοτών μου.
Όταν η δημοτική αρχή καλώς ή κακώς δεν ξέρει την κατάσταση (εδώ θέλω να πω πόσο αναγκαίο είναι με τόσα παιδιά και αθλητικά σωματεία να υπάρχει υπεύθυνος επί μονίμου βάσεως στο στάδιο) αλλά και ιδιαίτερα όταν οι χρησιμοποιούντες το γήπεδο αδιαφορούν και προσπαθούν μόνο να κάνουν την δουλειά τους, καλό είναι όχι μόνο να επισημαίνονται αλλά και παρουσιάζονται.
Το δημοτικό στάδιο, που όπως έμαθα και με ενημέρωσε η δημοτική αρχή έχει επισημάνει τα προβλήματα στην περιφέρεια απο την πρώτη στιγμή, που είναι και υπεύθυνη για την παραλαβή του έργου, χρειάζεται την βοήθεια μας. Δεν πρέπει να κλείσει και πρέπει να τελειώσουν τα έργα...ώστε να γίνει τόπος άθλησης και ψυχαγωγίας.
Ελπίζω οτι λίαν συντόμως θα αποκατασταθεί η ζημιά που δεν οφείλεται μόνο στην προχθεσινή κακοκαιρία, αλλά και στον εργολάβο. Βέβαια μετά και αυτό καλό είναι να σκεφτούμε μήπως ρίξουμε κάμποσα μπλοκ βόρια, κοντά στο τοιχίο, που όπως φαίνεται σε κάμποσο καιρό θα το πάρει η θάλασσα αν δεν το προφυλάξουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: