Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ...

Ο «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΛΘΩΝ ΑΟΧΑΝΙΑ BLUE BOYS» ανακοινώνει οριστική αποχή από το γήπεδο διότι αυτή η ομάδα που λέγεται ΑΟΧΑΝΙΑ – Κισσαμικος δεν μας εκφράζει σαν σύνδεσμο διότι δεν έχει ούτε ένα στοιχείο που να μας θυμίζει τον ΑΟ ΧΑΝΙΑ μας.
Ενημερώνουμε ότι ο σύνδεσμος μας θα λειτουργεί κανονικά γιατί είναι το μόνο που μας θυμίζει και μας ενώνει εμάς τους φιλάθλους του ΑΟΧΑΝΙΑ.
Υ. Γ 1: Ο κόσμος του ΑΟΧΑΝΙΑ θα επιστρέψει στο γήπεδο μόνο όταν η ομάδα θα λέγεται ΑΟΧΑΝΙΑ
Υ. Γ 2: ΑΟΧ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Κατ' αρχάς μόνο γέλια προκαλεί μια δημοσίευση τέτοια και μάλιστα ούτε αυτοί οι 50 έχουν καταλάβει ότι είχαν κάποτε ένα Α.Ο Χανιά που τον διέλυσαν στο άψε σβήσε. Τώρα τους πείραξε το δεύτερο συνθετικό ο Κισσαμικός, (αυτό είναι και το σημείο τριβής) που όμως αν βγάλουν τις παρωπίδες θα δουν ότι τα εισιτήρια, η ΕΠΟ, τα κανάλια, οι αθλητικές εκπομπές, την ομάδα την λένε ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, απλά τους κάναμε την χάρη να βάλουμε το ΑΟ ΧΑΝΙΑ μιας και ομάδα δεν έχουν ούτε πρόκειται να φτιάξουν με αυτά τα καμώματα. 
Είναι ντροπή βέβαια ...  μας αμαυρώνουν την ιστορία της ομάδος κάτι "Μπλε παιδιά" που δεν έχουν προσφέρει εκτός από φασαρίες τίποτα άλλο. Ναι ο ΑΟ ΧΑΝΙΑ είχε ιστορία, όμως όχι με αυτήν την ομάδα, ήταν θρησκεία κάποτε και μεις οι μεγαλύτεροι στα νιάτα μας την ακολουθούσαμε πιστά. Είναι όμως ιστορία και ο Κισσαμικός και είναι ακόμα θρησκεία για μας τους Κισαμίτες. 
Άντε να ξεμπερδεύουμε με αυτούς που απειλούν δίχως να καταλαβαίνουν το μέγεθος της ζημιάς που κάνουν στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο... ο Κισσαμικός αργά ή γρήγορα με αυτές τις λογικές θα ξαναγυρίσει εκεί που ανήκει στην Κίσαμο, και τα Χανιά θα εκπροσωπούνται απο τον Πλατανιά όπως συμβαίνει χρόνια τώρα.  Άντε γιατί κουράσατε με τέτοιες λογικές.
Όταν νικάει και νικούσε η ομάδα ήταν η Αοχάρα τώρα μετά τις ατυχίες είναι Κισσαμικός... για γέλια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: