Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

ΟΙ ΑΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

«Ορισμός άμισθου συνεργάτη του Δηµάρχου».
Ο Δήμαρχος Κισάμου
Έχοντας υπ' όψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν.3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει
2. το άρθρο 75 του Ν.3463/06 όπως τροποποιήθηκε µε το άρθρο 94 του
Ν.3852/2010
3. Την ανάγκη ανάθεσης της εποπτείας και του συντονισμού συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου σε άμισθους συνεργάτες του Δήμου.
4.Το γεγονός ότι η αρχιτέκτονας, Λαϊνάκη Νεκταρία του Νικολάου, είναι
συµπαραστάτης και αρωγός στις προσπάθειες του Δήμου για πολιτιστικές δράσεις και γενικά για την προβολή του Δήμου και της ιστορίας του.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Την ανάληψη καθηκόντων άμισθου συνεργάτη, στην αρχιτέκτονα, Λαϊνάκη Νεκταρία του Νικολάου, για θέματα πολιτισμού και προβολής του ∆ήµου, επειδή έχει την επιστημονική επάρκεια και τεχνογνωσία για τις δράσεις αυτές.

Αυτή είναι η απόφαση του Δημάρχου που έκανε με την βούλα την άξια Νεκταρία επίσημη πρέσβειρα (συνεργάτιδα) στα του πολιτισμού μας, μάλιστα αμισθί. Φυσικά μεγάλη σημασία έχει η παράγραφος 3. της απόφασης, που έχει και την αξία για μένα, μιας και όλοι ξέρουμε ότι ως και σήμερα αν κάποιος ήθελε να προσφέρει αμισθί για το καλό του τόπου του, έπρεπε να φορέσει υποχρεωτικά την ταμπέλα του "κολλητού" του εκάστοτε δημάρχου. Φυσικά τεράστιο λάθος γιατί αν μπορείς να προσφέρεις, αν θέλεις να κάνεις καλό στην πόλη σου, δεν πρέπει να περιμένεις να το κάνεις άμα βγει ο αγαπητός σου δήμαρχος*.
Άμα μπορείς βοηθάς...
Βέβαια μην νομίσετε ότι κάποιοι άλλαξαν ή τα πράγματα άλλαξαν απότομα προς το καλύτερο, απλά με την πάροδο του χρόνου καταλαβαίνουμε και καταλαβαίνουν... και σιγά- σιγά διορθώνονται παραλείψεις και "ανθρώπινες" αδυναμίες χρόνων!! 
Καλή συνέχεια Νεκταρία είσαι ικανή και άξια και σε χρειάζεται ο τόπος όπως και πολλούς άλλους που δεν τολμούν ακόμα να προσφέρουν για την πόλη, επειδή δεν τους αρέσει ο καπετάνιος ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: