Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΑΨΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ

 Άναψε ο δήμος Κισάμου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Τζανακάκη που σημαίνει και την έναρξη των εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα με αποκορύφωμα την νύχτα των Ευχών που φέτος θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου το βραδάκι, καιρού θέλοντος βέβαια, στην πλατεία Τελωνείου. Την τελετή που την παρακολούθησε πλήθος κόσμου το παρόν έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βουλγαράκης. Ακούστηκαν πολλά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, έπαιξε η μπάντα του Δήμου και ακολούθησε χορευτική επίδειξη απο τους μικρούς μαθητές των σχολών χορού της πόλης.
 Επόμενη εκδήλωση το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου με δυο παραστάσεις κουκλοθέατρου μια στην Κίσαμο στις 12.00 το μεσημέρι στο Δημαρχείο και μια στον Πλάτανο στις 18.00 στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: