Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ 1966-67

Εποχή επανασύστασης και ένταξης της ομάδας 1966 με 1967, στην κατηγορία νομού, με συμμετοχή παλιότερων όπως Χαιρετάκης Θεοχάρης(1),Θεοχάρης Χατζηαντωνίου(2), Αποστόλης Κελαιδής(3)
Γράφω αν και τα ξέρετε:
Από πάνω: Θοδωρής Γιακουμάκης+ πιστός φύλακας φρουρός εντός κι εκτός έδρας, Παν.Παπακωνσταντίνου σύμβουλος μαραγκός σούπερ αγαπητός, Καμηλάκης Γιάννης τερματοφυλακας ευγενικό παιδί νομικός σήμερα, Αποστόλης Κελαιδής (3), Μπολιέρης Κωστής, Γονάλης Αντώνης Πανωκουνουπιτσιανός επιχειρηματίας Αθήνα, Κατσικάνταρης Κωστής Κίσαμος, Μαν. Σκαράκης γραμματέας του συλλόγου, Σκουνάκης Αντώνης Κίσαμος συν/χος, Μαρακάκης Μιχάλης τραπεζίτης, Γιακουμάκης Σπύρος συν/χος αγρότης, Θεοχάρης Χαιρετάκης (1)συντ/χος υποδηματοποιός, Φραγγεδάκης Γιάννης σιδηρουργός, Θεοχάρης Χατζηαντωνίου συντ/χος υδραυλικός.
Όλοι περήφανοι για ό,τι έγινε και ευγνώμονες για όσα πήραμε στην ψυχή και στο χαραχτήρα μας.
Ευχαριστώ Σπύρος Γιακουμάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: