Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

900.000 ε ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σε τροχιά υλοποίησης ένα από τα θέματα που έθεσε ο Δήμαρχος Κισάμου, Θεόδωρος Σταθάκης, κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά και τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε.
Μετά τη συνάντηση του Δημάρχου Κισάμου με τον υπεύθυνο συντονιστή που όρισε ο Πρωθυπουργός, Υπουργό και Βουλευτή κ. Παύλο Πολάκη και τα στελέχη του Κυβερνητικού Κόμματος, εστάλη το Τεχνικό Δελτίο προς το Υπουργείο Υποδομών για την έγκριση του ποσού των 900.000 ευρώ για υποδομές στο Σχέδιο Πόλεως της Κισάμου.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, η πόλη της Κισάμου έχει πάνω από 4.500 κατοίκους. Στο Σχέδιο Πόλεως δεν έχει υλοποιηθεί πάνω από το 50% και αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 60.000 τ.μ. χωμάτινοι δρόμοι. Δεδομένου ότι η Δημοτική Αρχή έχει ετοιμάσει τις μελέτες για να μπορέσουν να προχωρήσουν τα αναγκαία σε πρώτη φάση έργα υποδομών, η δέσμευση του Υπουργείου, για έγκριση 900.000 ευρώ, θα δώσει λύση για πάνω από 30.000 τ.μ. ασφαλτόστρωσης το επόμενο διάστημα.  
Ο Δήμαρχος Κισάμου δήλωσε επίσης ότι ευχαριστεί την Κυβέρνηση και τον Υπεύθυνο Συντονιστή Υπουργό για αυτή την άμεση ανταπόκριση, και προσμένει άμεσα την υλοποίηση των τριών ακόμα έργων που είναι οι δύο λιμνοδεξαμενές, της Χρυσοσκαλίτισσας (αποκατάσταση) και της Τ.Κ. Πλατάνου (ένταξη), καθώς και το Κλειστό Γυμναστήριο στην Δ.Κ. Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: