Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ

 Τη μνήμη του αοιδίμου Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου Ειρηναίου τίμησαν χθες σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο «Τσατσαρωνάκειο Ίδρυμα» στην Κισάμο, η ΙΜΚ&Σ μαζί με τον σύλλογο προβολής του έργου του.
Στην εκδήλωση που παραβρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, των δικαστικών αρχών, αλλά και πάρα πολύ κόσμος, βραβεύτηκαν με τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στην εκκλησία και στην Κίσαμο οι: Παναγιώτα Φαλδαμή, ο Νικόλαος Τσατσαρωνάκης και ο αείμνηστος στρατηγός Βενιζέλος Σκαλίδης.
Πρόκειται για την καθιερωμένη εκδήλωση του συλλόγου προβολής του έργου του μακαριστού Ειρηναίου, με πολλές αναφορές στο έργο που επιτέλεσε στην Κίσαμο και όχι μόνο, ο σεμνός και αγαπητός ιεράρχης μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: