Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

ΟΛΗ Η ΚΙΣΑΜΟΣ ΕΝΑ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ...

Τεράστιο μποτιλιάρισμα λίγο πριν τις "πόρτες" στο Ελαφονήσι εξαιτίας του δρόμου που είναι σε πολλά σημεία σε κακή κατάσταση και οι οδηγοί οι περισσότεροι ξένοι, να μην μπορούν να περάσουν, δημιουργώντας μια ατελείωτη ουρά πάνω απο 2.5 χιλιομέτρων.
Μάλιστα 2-3 αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν δυσχεραίνοντας την κακή κατάσταση του χωματόδρομου.
Η Κίσαμος δυστυχώς στερείτε οδικές αρτηρίες και αυτό φαίνεται σε κάθε παρέμβαση μικρή η μεγάλη που γίνεται ή δεν γίνεται, με πρώτη την πόλη της Κισάμου που η κατάσταση Αύγουστο μήνα να είναι τραγική. Τώρα που χρειάζεται ο "καλός τροχονόμος" δεν τον βλέπουμε στους δρόμους.... 15 μέρες μείνανε ας κάνουμε το καλύτερο για την πόλη και για τους προορισμούς μας.... απο αυτούς ζούμε οι περισσότεροι.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Μια πολύ καλή ιδέα θα ήταν αντί να καθόμασταν και να παρατηρούμε το μποτιλιάρισμα είναι να το καταγράψουμε με ένα drone να το ανεβάσουμε στο youtube και να το στείλουμε σε όλα τα κανάλια με λεζάντα ‘ Κύριε Σπρίντζη αυτό είναι το οδικό κομμάτι των (γρόθων) που δε θέλετε να συμπεριλάβετε στο ΒΟΑΚ’ . Φαντάζομαι πολλά κανάλια θα το προωθήσουν με πρώτο το ΣΚΑΙ. Ακόμα καλύτερα θα ήταν συμβολικά να κλείναμε το δρόμο για κάνα μισάωρο και να βιντεοσκοπούσαμε μια ουρά 10 χιλιομέτρων. Κάποιες φορές ίσως απλές κινήσεις να είναι πιο λειτουργικές για την επίτευξη των στόχων μας. Αν έχουμε στόχους φυσικά.