Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης ζητάει συγνώμη από τους θεατές για την εκ νέου ακύρωση της αποψινής παράστασης 2/8 του έργου «ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ» στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, γιατί παρόλο την ιατρική φροντίδα που παρασχέθηκε στον πρωταγωνιστή Μάκη Παπαδημητρίου σε Κλινική των Χανίων το πρόβλημα συνεχίζεται.
Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.
Με αυτή την λιτή ανακοίνωση και απ ότι έμαθα και φωτοτυπία της γνωμάτευσης της κλινικής μιας και οι Χανιώτες δεν πολυπιστεύουν τις γαστρεντερίτιδες (σύκα θα έφαγε) αναβάλλεται για δεύτερη φορά η παράσταση.....
Για φαντάσου τώρα να είχες πάει απο την Κίσαμο να το δεις προχθές να αναβληθεί, να πας χθες και να αναβληθεί ξανά ...ένα 100Ε στον αέρα τσάμπα. Τελικά γκαντεμιά τους έπιασε μετά και τις τόσες δικαιολογίες οτι δεν μπορούν να το παίξουν πέρα απο τις πρωτεύουσες των Νομών.... ούτε στην πρωτεύουσα τελικά μπορούν!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: